Vores DyrPt. har vi ingen par vi forventer unger på, men når vi får hentet Deimos hjem, skulle der gerne komme gang i avlen igen.

Vi har pt. 7 dyr fordelt på 4 bure.

Bur 1:
Her sidder Bisse og Silver Streak´s Mystique.
Bisse er Pias første chinchilla, hun fik ham tilbage i '97, hvor valget stod mellem Bisse og hans bror, men Bisse var sødest, og valget faldt på ham.
Oprindeligt forsøgte Pia og hendes mor sig med at sætte Bisse og Pixy sammen, da Pia skulle på efterskole i årer 02-03, og ikke kunne have Bisse med. Pixy var dog ikke helt med på ideen, og planen blev droppet.I stedet kom Mystique til et par år senere. Bisse skulle jo have en partner. Hun skulle være voksen, og ikke alt for stor, og Shamini der har Silver Streaks Chinchilla sad inde med den hel rigtige chinchilla, nemlig Mystique.
Det lykkedes relativt hurtigt at sætte dem sammen, og de har været et perfekt par lige siden.
Grundet en amputation af Bisses ene forben, forventer vi ikke længere unger på dette par..


Bur 2:
Pt. har vi kun Furrytails' Nebri her.
Hun er en fin lille hun, fra vores eget opdræt. Dvs. at det er Bisse og Mystique der er hendes forældre.
Nebri bliver i daglig tale kaldt MiniPiv, faktisk bruger vi aldrig det andet navn, men nu har vi besluttet at hun skal hedde Nebri, og så er det hvad der står på stamtavlen.
Hun har haft en partner. Sorte Slyngel døde desværre kort efter de blev sat sammen.
Minis nye partner er Turbo Chins Christian. De vil blive sat sammen når han er stor nok.


Bur 3:
Furrytails Fnug og Furrytails GalaThea er et søskendepar vi ville beholde. Egentlig ville vi også have dem i avl, men det har vist sig at være meget heldigt, at det ikke blev til noget.
Der er et eller andet galt med Fnug (formentlig en mindre hjerneskade), og Thea er en noget bestemt madamme, der overhovedet ikke bryder sig om andre chinchillaer end Fnug. Faktisk er det thea holder mest af når hun er uden for buret, at rende rundt til de andre bure, og prøve at bidde de andre dyr i tærene.


Bur 4:
Pixy blev som tidligere nævnt, oprindeligt købt som en partner til Bisse. Det gik dog overhovedet ikke, og i stedet prøvede vi at få en anden hjem til hende. Vi fik fat i AW-Chins, og fik købt Bruno. Desværre døde Bruno nogle år senere, og Pixy sidder nu alene.
Pixy er lidt af en sær snegl. Hun er ikke videre begejstret for hverken mennesker eller andre chinchillaer, men vi arbejder med hende, og hun er blevet meget nemmere at håndtere, end da vi lige fik hende.